ille

Siste nyhetene!

Skolegruppa besøker brannstasjonen!

Torsdag 30. mai vil vi reise til brannstasjonen i Sandefjord med skolegruppa. Bjørnis vil lære oss om brannvern, for det er han veldig god på! Bildet er lånt av Sandefjord brann og redning.

17. mai!

16. mai markerer vi 17. mai med felles samling ved skolegruppa, tog på tunet og pølsekiosk!17. mai går barnehagen i barnetoget fra Kodal skole kl 9, se kommunens program. Bildet er fra 17. mai 2010, Andebu skolekorps.

Planleggingsdag fredag 10. mai

Barnehagen vil være stengt denne dagen.

RSS Barnehage.no

Les flere nyheter

Våre Gallerier

Velkommen til oss! Vi er Inger Grete Rotli og Per Ivar Bjørndal, eiere og styrere av barnehagen.

E-post: perivar@smiehavna.no E-post: ingergrete@smiehavna.no

Møt våre ansatte

Personalgruppa vår består av fem barnehagelærere og syv barne- og ungdomsarbeidere. Vi vil at verdiene Samhold, Engasjement og Respekt skal prege arbeidet vårt!

Aktivitetskalender

Gårdsbarnehage

Det å få tilbringe barneåra sine i et aktivt gårdsmiljø gir minner for livet. Det er stadig færre som får denne muligheten, og gårdene preges mer og mer av krav til effektivitet og spesialisering. Ved å drive en gårdsbarnehage ønsker vi å tilby en del barn nettopp disse gode, livsnære opplevelsene som natur og landbruk kan gi. Det drives ikke «volumbasert» husdyrproduksjon på gården i dag, men vi har geiter, høner, kaniner, ender, katter og ponnien Astrix.

Dyr og natur

Hovedkonseptet vårt er at barn skal få trygge, gode opplevelser i nærkontakt med dyr og natur. Vi tror at denne rammen gir de beste forutsetninger for å lære verdier, kunnskaper og ferdigheter for hele livet. Respekt for liv, kunnskap om matens opprinnelse, utfordrende utemiljø, oppleve årstidsvariasjonene i full bredde, se kyllinger bli klekket og oppleve at dyr blir født, er viktige stikkord.

Lek

Barnehagen skal gi god tid til barnas egen lek. Leken er en viktig side ved barnekulturen og kan stimulere alle sider ved barnas utvikling. Her er barna kompetente og engasjerte. Leken er frivillig og på liksom, og er en fin arena for blant annet å utvikle sosiale ferdigheter og språk, trene motorikk og sanser, være kreativ og løse utfordringer, oppdage små og store ting om verden og erfare ulike følelser – med voksne som støtte.

Kontakt oss

Hvis du trenger å få tak i oss, bruk skjemaet under.

[contact-form-7 id=»43″ title=»Kontakt Form»]

Smiehavna Gårdsbarnehage AS Gamle Bjørndalvei 5 3243 Kodal

Tlf

+47 33 44 28 20

E-post

post@smiehavna.no
null

Org.nr

999 339 573 MVA