Latest Posts

Smiehavna serverer turmat på NRK Vestfold!

 • 0 comments

Turmat kan være mer enn pølser Et lite bål kan være starten på et deilig måltid når familien er på tur. Men det må jo ikke alltid være pølser på bålet. Se videoen her Båltenning for «dummies» Slik gjør du det, en oppskrift for byfolk som vil ha en naturopplevelse i vinterferien. Se videoen her

Les mer

Tur til Metro Lekeland i Sandefjord

 • 0 comments

Humler og barkebiller tar turen til Metro Lekeland i år også, onsdag 24. april. Avreise kl 9.30. Vi gleder oss!

Les mer

God påske!

 • 0 comments

I påskeuka er marihønene på sin avdeling som vanlig, mens de eldste barna samles på Humla. Vi ønsker alle en god påske!

Les mer

Barnehagekonsert tor 14. mars kl 9.30

 • 0 comments

Nå kommer musikerne Andreas Barth og Einar Frøysa for å spille og synge med oss igjen! De har med instrumenter og ei lang liste med barnesanger, noen rolige og noen med god fart i. Gleder oss!

Les mer

Besøkssenter våtmark Ilene ons. 13. mars

 • 0 comments

Kråkegruppa og skolegruppa får besøk i barnehagen, av en person fra Ilene. Vi får presentert et pedagogisk opplegg om naturen. Året rundt utfører kråkegruppa vår naturoppdrag fra Kåre Kråke! Bildet er lånt fra Besøkssenter våtmark Ilene.

Les mer

Barnehagedagen 12. mars, kaffe ute fra kl 15!

 • 0 comments

Slagordet for 2024 er «Stedet mitt». Kulturarv er tema. Formålet med dagen er å synliggjøre hva barna får oppleve, erfare og lære i barnehagen. Vi samles ute på Humla til kaffe og en prat med folk fra nærmiljøet, stedet vårt!

Les mer

Nasjonal hodeluskampanje i uke 10

 • 0 comments

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle familier med barn i barnehage- og skolealder til å delta i den nasjonale halvårige aksjonen mot hodelus helgen i uke 10 (9. og 10. mars). Barn og ansatte ved skoler og barnehager, samt familiemedlemmer bør sjekke seg for lus.

Les mer

Vinteraktivitetsdag

 • 0 comments

Tirsdag 27. februar legger vi opp til vinteraktivitetsdag. Humler og Barkebiller vil ake og stå på ski på jordene nedenfor barnehagen, og lage bålmat.

Les mer

Velkommen til foreldremøte tir 5. mars kl 18-20!

 • 0 comments

Vi oppfordrer alle til å sette av et par timer til møte om et viktig tema:Et inkluderende barnehagemiljø – hvordan kan barnehage og hjem samarbeide? Vi har invitert Foreldreutvalget for barnehager, FUB, til å lede temamøtet. FUB er et nasjonalt, uavhengig organ for foreldre med barn i barnehage. Fra FUB kommer seniorrådgiver Marianne Fehn.

Les mer

Syngende barnehage!

 • 0 comments

Smiehavna er blitt en Syngende barnehage! Barnehage og hjem har tilgang til nettressursen skattkammer.no, se mer info i Kidplan.

Les mer

Ringevikar barnehage

 • 0 comments

Vi trenger ringevikar på alle våre tre avdelinger i Smiehavna. Arbeidsmengden vil variere fra uke til uke. Det kreves ingen spesiell utdannelse for å være ringevikar. Se mer hos NAV arbeidsplassen.

Les mer